Monday, June 20, 2011

Just a rainy day...

Ploua. Uneori cu stropi ce te invaluie intr-o secunda si te racoresc pana ti se face pielea toata de gaina, uneori cald si marunt, de vara, cu raze de soare ce razbat printre gene, pana strambi din nas si stranuti. Uneori cerul isi varsa mania pe noi si-l auzim cum ne cearta. Si noi amutim, ne uitam la el, dar nu-l intelegem.

Nu stiu de ce oamenii se indispun cand e innorat, mohorat sau ploua. Pe mine vremea asta ma binedispune, imi da o stare de energie si ma umple de viata. Si daca ploua, ce? Cu ce te-mpiedica? Nu poti iesi sa te bucuri si de o altfel de zi? Iesi! Razi! Alearga! Pentru ca fiecare zi pe care o traim ar trebui sa o consideram un dar si sa profitam de ea la maxim. Bine, stiu... Mai e serviciul, avem multe pe cap, probleme de toate felurile, unele mai grave altele mai putin. Dar pana la urma, ceea ce conteaza e ca suntem aici, ca avem oameni,suflete langa noi, ca iubim si suntem iubiti.

Pentru ca tot ce ni se intampla ne face sa simtim ca suntem aici, pentru ca nimic nu trebuie sa ne darame. Pentru ca dupa ploaie vine mereu soarele.

Because he's like rain to me! He puts a smile upon my face everytime I listen to his songs!
P.S. And because live is even better ;)
Enjoy!

0 comments:

Post a Comment